MALZEMELER
- 1 kilo tavuk göğsü (ince ince dilimlenmiş bonfile şeklinde)
- 500 gr mantar
- 3 tatlı kaşığı yoğurt
- 2-3 adet domates
- 1 adet soğan
- Sıvı yağ
- Pul biberi ,tuz
YAPILIŞI:
Tencereye sıvı yağ dökelim.Yemeklik doğranmış soğanlarımızı ilave edelim.Doğranmış mantarlarımızıda ilave edelim.Mantarlar suyunu bırakıp tekrar çekince yoğurdu ve domatesi ilave edelim.Tuzunu pul biberini de ekleyip sote suyunu çekince altını kapatalım.İnce dilimlenmiş tavuk göğsünün içine mantar karışımından koyup tavuğu sarıyoruz ve fırın tepsimize yerleştiriyoruz tavuklarımız bitene kadar aynı işlemi uyguluyoruz.Tepsiye dizdiğimiz tavukların üstlerini yağlıyoruz ve 200 derece fırında iyice pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN :)
müthiş görünüyor Hilal hanım tariflerinizi deniyorum
YanıtlaSilafiyet olsun :)
Sil